Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Menys ingressats i més altes a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

L’informe diari que emet el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf sobre l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 mostra una millora respecte del dia anterior a l’hospital de Vilafranca.

En concret el total de pacients ingressats amb patologies respiratòries a data d’avui, dilluns, és de 29, que són sis persones menys que el dia anterior. En número de víctimes mortals no ha augmentat i es manté en 29 des de que es va iniciar la pandèmia. I en canvi ha crescut en 3 persones més el número d’altes que s’han donat a persones que han pogut sortir de l’hospital superant la malaltia. En concret ja en són 93 des de l’inici de la crisi sanitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: