Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hotel Pere III, un espai de repòs als professionals sanitaris de l’Hospital

L’Hotel Pere III torna a obrir per oferir un espai de repòs als professionals sanitaris de l’Hospital que resideixen fora de la comarca.

A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès hi treballen professionals que viuen fora de la comarca i que aquests dies estan fent jornades extenuants. Ja fa uns quants dies que alguns professionals van sol·licitar llocs on es poguessin allotjar per estar més a prop de la feina. El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, explica que fins la setmana passada s’havia resolt amb la col.laboració desinteressada d’alguns aparthotels.
Divendres de la setmana passada des del Departament de Salut es va fer saber de la necessitat de més de 10 habitacions amb aquest servei i l’ajuntament va posar en contacte al Departament amb els responsables de l’Hotel Pere III, un espai cèntric i amb capacitat d’aparcament.
La nova obertura de l’hotel ha estat una gestió més complicada del que es podia pensar, perquè pel decret d’alarma, ja s’havia tancat i el tancament havia afectat al personal de l’hotel, que s’ha hagut de recuperar laboralment.
L’obertura de l’Hotel Pere III dona sortida a les necessitats actuals dels professionals sanitaris de l’Hospital de Vilafranca i també pot satisfer la demanda dels propers dies, atès que l’hotel té 60 habitacions, tot i que per mesures de seguretat no es pot fer us de tot el seu potencial.
Els professionals demana bàsicament un lloc de descans, però el servei comporta també la neteja d’habitacions i càtering.

2020-04-01-s

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: