Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital comença a descongestionar-se però el personal mèdic demana no abaixar la guàrdia

Malgrat l’estabilitat dels darrers dies els diagnòstics per coronavirus van augmentant progressivament.

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès porta una setmana d’estabilitat ja que el nivell d’ingressos i altes està força equilibrat, la qual cosa fa que el servei, ara per ara, no estigui sobresaturat. Malgrat tot, tal i com explica el director mèdic de l’hospital, Magí Roig, és important no abaixar la guàrdia ja que els diagnòstics per coronavirus van augmentant progressivament.
Des de l’inici de la crisi sanitària, l’hospital comarcal ha pres un seguit de mesures que passaven per redefinir espais i circuits, van confinar àrees específiques, van aturar l’activitat programada i es van canviar torns i horaris. A més es va confinar l’àrea de parts i es van atendre també els parts del Garraf. Una altra de les mesures ha estat limitar les visites de familiars per evitar que fossin vectors de transmissió del covid-19. Un seguit de mesures que han estat complicades i, en molts casos, dures; però els treballadors i treballadores de l’hospital s’han adaptat molt ràpid i han respòs molt bé, afavorint sempre el treball en equip. Ho explicava la directora d’infermeria de l’Hospital de Vilafranca, Olga Mato.
Segons l’informe diari que elabora el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf a la nostra comarca a l’hospital no hi ha hagut cap mort ni cap nou ingrés en les darreres 24 hores i s’han donat dues altes. Pel que fa al Garraf, s’han registrat 8 nous ingressos a l’hospital, una nova defunció, així com una alta hospitalària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: