Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital comarcal manté la tònica a la baixa, i no ha registrat cap víctima de Covid-19

Des de dimarts la xifra de víctimes es manté en 21, però augment significativament les persones donades d’alta i es redueix el nombre d’ingressats.

Segons es recull en l’informe corresponent a aquest dissabte 18 d’abril. De les dades fetes públiques per el Consorci Sanitari del Penedès Garraf cal destacar que el nombre de persones que han mort per Covid-19 des de l’inici d’aquesta situació de pandèmia es manté a l’Alt Penedès en 21, i per tant sense registrar cap víctima més des de dimarts. Al Garraf tampoc hi ha hagut víctimes en les darreres 24 hores i es manté en 56 persones.
Les dades positives són que continuen reduint-se en nombre de pacients ingressats amb patologia respiratòria o sospita de Covid-19. Al Garraf en aquests moments atenen a 84 persones, 7 menys que ahir; mentre que a l’Alt Penedès la xifra és de 43, 2 persones menys que divendres.
Positiva és també la dada de les altes que s’han donat a persones confirmades de Covid-19 des de l’inici de la pandèmia. A l’Alt Penedès són 81, 3 més que divendres; i al Garraf 199, 8 més que el dia anterior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: