Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Hospital comarcal ha donat 5 altes de Covid-19 en les darrers hores, i una persona ha mort

L’Hospital comarcal ha donat 5 altes de Covid-19 en les darrers hores, i una persona ha mort

En les darrers 24 hores ha mort una persona per Covid-19 a l’Hospital de Vilafranca i 4 al Garraf. La xifra des de l’inici de la pandèmia és de 13 i 39 respectivament.

L’informe diari que emet el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf corresponent a aquest dimarts al migdia recull que des de l’inici de la pandèmia han mort per Covid-19 13 persones a l’Hospital de l’Alt Penedès, 1 en aquestes darreres 24 hores; mentre que al Garraf les persones que ha perdut la vida per coronavirus han estat 39, de les quals 4 en les darrers hores.
La dada positiva és la de les altes, que va augmentant dia a dia, i aquest dimarts ja arribar a les 102 al Garraf, 9 en les darreres 24 hores; i 44 a l’Alt Penedès, 4 més que ahir dilluns.
Pel que fa al nombre de persones ingressades amb patologies respiratòries o sospita de Covid-19, són 58 a l’Alt Penedès, dues menys que dilluns; i 131 al Garraf, 4 més que el dia anterior.
Des del Consorci Sanitari remarquen que es tracta de malalts en la seva gran majoria respiratoris amb sospita de Covid-19; però no vol dir que en aquests moments siguin positius per coronavirus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: