Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès registra dos dies consecutius sense morts per coronavirus

Sembla que desprès de força dies de confinament es comencen a recollir dades més positives als centres sanitaris.

Segons el comunicat diàri del Consorci Hospitalari del Penedès Garraf, en les darreres 48 hores no s’han
registrat defuncions pel coronavirus a l’hospital de Vilafranca, i a més en les darreres 24h s’ha reduït el nombre d’ingressats per malalties respiratòries, que a data d’aquest dimecres al migdia sumen 61 persones, 13 menys que el dia anterior. També ha augmentat les altes fins a la xifra de 20 des de que es va iniciar la pandèmia, el que suposa sis altes més que en l’informe d’aquest dimarts.
Pel que fa al Garraf, els pacients ingressats als Camils són avui dimecres 164, cinc persones més que ahir i les altes donades des de l’inici d’aquesta situació d’emergència són 47, 10 altes més que el dia anterior. Als centres del Garraf s’han registrat dues defuncions en aquestes darreres hores, i des de l’inici d’aquest període han estat 19 les persones que han mort al Garraf per coronavirus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: