Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’HCAP té 36 persones ingressades per patologies respiratòries o sospita de Covid-19

L’HCAP té 36 persones ingressades per patologies respiratòries o sospita de Covid-19

Les persones que han mort a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès des de l’inici de la pandèmia de coronavirus són 28 en total, una més que ahir.

Aquest dissabte es manté la xifra de 36 persones ingressades a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès per patologies respiratòries o sospita de Covid-19.

Les morts des de l’inici de la pandèmia de coronavirus ascendeixen a 28, una més que ahir. Pel que fa a les altes registrades en total en aquest centre hospitalari, ja en són 93.

L’hospital de Vilafranca forma part del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf, on també hi ha els hospitals de Sant Camil, a Sant Pere de Ribes, i Sant Antoni Abat, de Vilanova i la Geltrú.

A la comarca del Garraf hi ha en aquests moments 75 pacients amb patologies respiratòries o sospita de Covid-19 ingressats. Les defuncions des del començament de la pandèmia són 64 i les altes ascendeixen a 228.

Aquestes són les dades que recull l’informe diari sobre l’estat de la pandèmia a l’Alt Penedès i el Garraf que emet el Consorci Sanitari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: