Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les targetes moneder per a les famílies de les beques menjador tornen a ser carregades amb 40€

Aquest nou import correspon als dies laborables compresos entre el 30 de març i el 9 d’abril, i al dia 13 de març, que havia quedat pendent.

El Departament d’Ensenyament ha informat que les targetes menjador que va habilitar la Generalitat i que l’Ajuntament de Vilafranca va distribuir entre totes aquelles famílies beneficiàries de beques menjador, han estat recarregades amb un import de 40€.
Durant la darrera setmana de març, l’Ajuntament de Vilafranca es va fer càrrec de les gestions necessàries perquè aquestes targetes moneder arribessin a les famílies usuàries. En total, es van repartir al voltant de 1.100 targetes moneder.
Per la seva banda el Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha canalitzat a tots els ajuntament la comunicació rebuda per fer arribar aquesta informació als beneficiaris dels ajuts menjador.
Cal recordar que aquestes targetes només es poden fer servir per comprar productes bàsics a qualsevol establiment d’alimentació i que qualsevol problema tècnic s’ha de consultar al telèfon d’atenció al client de CaixaBank (Tel. 900 404 090).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: