Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les residències de Vilafranca han registrat pocs canvis en les darreres hores

L’únic centre que presenta noves dades respecte ahir és el Ricard Fortuny en el que s’ha confirmat un nou cas de Covid19 entre els seus residents i una nova alta.

Segons l’informe que comunica cada dia l’Ajuntament de Vilafranca sobre les residències de gent gran en referència a la pandèmia del coronavirus no s’han registrat canvis substancials en les darrers 24 hores. L’únic centre que presenta noves dades respecte ahir és el Ricard Fortuny en el que s’ha confirmat un nou cas de Covid19 entre els seus residents, comptant ja amb 83 positius. També s’ha donat una nova alta, suposant ja 27 des de l’inici de la pandèmia. Pel que fa a la residència Inglada Via segueix amb 32 persones malaltes de coronavirus, 5 altes i 18 defuncions en tot el temps que portem amb el virus a la nostra comarca. La Mare Ràfols continua amb 16 positius i 9 morts en total, no s’ha hagut de lamentar cap defunció en les darreres hores. I la Llar d’Avis Josefina Mata segueix sent la residència més estable i a la que, sembla ser, menys ha afectat el Coronavirus. Continua amb 3 persones diagnosticades de covid19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: