Dimarts, 15 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les pastisseries afronten una campanya de Pasqua completament inèdita

A l’espera del que pugui succeir els propers dies, hi ha qui creu que moltes famílies posposaran la celebració de la mona.

A la pastisseria Bertran, al centre de Vilafranca, continuen oberts amb un aforament limitat a un màxim de dos clients a l’hora. Com molts negocis dedicats a l’alimentació, s’han hagut d’adaptar a corre-cuita a les circumstàncies que implica el confinament i la situació d’emergència sanitària. Ara fan servei a domicili i han establert mesures de pagament alternatives a l’efectiu per evitar al màxim el contacte. Tot plegat a les portes d’una de les campanyes més esperades per a les pastisseries, la de Pasqua.

El pastisser Ramon Bertran qualifica la situació de «molt estranya» i parla de la incertesa que planeja sobre el negoci.

A l’espera del que pugui succeir els propers dies, a mesura que s’acosta el dilluns de Pasqua, Bertran creu que moltes famílies posposaran la celebració de la mona.

Pel que fa a l’oferta de peces de xocolata, tot i que se n’han fet menys, en general les figures tradicionals com l’ou o la gallina són les més demanades. Sobre els personatges o temes de moda, Frozen, els superherois o el Barça són alguns dels que podem trobar a molts aparadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: