Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llibreries han rebut una bona resposta a la possibilitat de comprar llibres per avançat

Propostes com #LlibreriesObertes o ‘Sant Jordi ets tú’ han estat funcionant molt bé aquestes setmanes.

Aquest Sant Jordi serà totalment atípic, ja que no hi ha la possibilitat d’acostar-se a les parades ni a les llibreries per triar, remenar i comprar el llibre que més ens agradi. Malgrat això, no serà un Sant Jordi sense protagonisme per els llibres, encara que acabi sent amb un cert retard. Les llibreries han posat en marxa diferents possibilitats per fer les compres a través de la xarxa, i donar d’una banda la possibilitat als clients de comprar o regalar un llibre, però d’altra banda mirar també de mantenir un cert volum de negoci que els permeti la supervivència en uns temps complicats i abans no puguin tornar a obrir portes.
Propostes com #LlibreriesObertes han estat funcionant molt bé aquestes setmanes, com explica Quim Jubert de la Llibreria La Cultural que remarca que són compres que es fan a la llibreria, però que no es podran recollir fins que puguin reobrir. Considera que més que compres per Sant Jordi, són mostres de suport al sector dels llibreters.
Una sensació similar tenen des de la llibreria l’Odissea. Carmel Carrillo comenta que ells s’han apuntat a la iniciativa ‘Sant Jordi ets tú’ que els ha funcionat molt bé; i que han recollit també força demandes.
Un Sant Jordi en que els llibreters no han pogut tenir el contacte amb els seus clients, però sí han pogut encara que sigui de manera virtual la seva proposta cultural en una època que és molt important a nivell de vendes. Ara estaran a l’espera de si el proper 23 de juliol es podrà celebrar la festa del llibre, que d’alguna manera supleixi el que no s’ha pogut fer aquest Sant Jordi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: