Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’entitat Amics Voramar, amb la col·laboració de Creu Roja, engega la campanya #AlimentsAmbCor

Té una doble vessant solidària ja que, per una banda, s’ajuda a famílies en situació de vulnerabilitat i, per l’altra, és condició obligada que els aliments es comprin en comerços de proximitat.

L’entitat Amics Voramar, amb la col·laboració de Creu Roja, engega la campanya #AlimentsAmbCor

Aquesta setmana ha començat una nova iniciativa solidària per ajudar aquelles persones més perjudicades per l’efecte de la crisi sanitària del coronavirus. Es tracta de la campanya #AlimentsAmbCor que arriba després de l’èxit de #BatesAmbCor que va engegar la mateixa entitat carnavalesca Amics Voramar de Vilanova i la Geltrú. Un dels membres d’aquesta associació i impulsor d’ambdues iniciatives és el Dídac Santos vinculat a Vilafranca gràcies al seu negoci, la Discoteca 1876. Es tracta d’una campanya dirigida a l’Alt Penedès-Garraf. De fet, tot va començar amb l’aportació de teles i diners a l’Hospital de Vilafranca per a la fabricació de bates i, posteriorment, van ampliar el radi també al Garraf aconseguint una recaptació de 20.300 euros i la producció de 12.300 bates en total.
Un cop finalitzada la campanya #BatesAmbCor va sorgir la idea de destinar els diners sobrants a una nova iniciativa anomenada #AlimentsAmbCor per a la gent més necessitada i amb la que compten amb
la col·laboració de Creu Roja que és qui s’encarrega de comprar els aliments.
Dels gairebé 9000 euros que els van sobrar de l’anterior campanya, han ingressat 4500 a Creu Roja de Vilafranca, Vilanova i Sitges. 1500 euros a cadascuna. La resta dels beneficis anirà a parar a una altre projecte que s’està treballant encara. #AlimentsAmbCor té una doble vessant solidària ja que, per una banda, s’ajuda a famílies en situació de vulnerabilitat i, per l’altra, és condició obligada que els aliments es comprin en comerços de proximitat, amb l’objectiu d’ajudar també als negocis locals.
A més, qualsevol persona que vulgui col·laborar pot fer una aportació econòmica a Creu Roja de Vilafranca, Vilanova o Sitges als comptes bancaris que han posat a disposició de la ciutadania.

CREU ROJA VILANOVA⁣
ES7100490193302810929252⁣

CREU ROJA SITGES⁣
ES6500490190162694183712⁣

CREU ROJA ALT PENEDÈS ⁣
ES7000495473992416707738⁣

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: