Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’artista Guillem Noya està pintant roses solidàries en motiu de la diada de Sant Jordi

L’artista Guillem Noya està pintant roses solidàries en motiu de la diada de Sant Jordi

Ha pintat roses pels treballadors i treballadores de l’hospital però també pels presos i exiliats polítics.

Malgrat que enguany la celebració de Sant Jordi es viurà diferent, confinats a casa, van apareixent iniciatives per a no desvincular-nos del tot d’aquesta festa tan nostra i alhora donar suport a persones que que es troben en una situació encara més complicada. Un exemple és el projecte que està tirant endavant l’artista vilafranquí Guillem Noya. Noia ha pintat 530 roses en acrílic per als treballadors i treballadores de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès per agrair la tasca tan important que estan fent des de fa més d’un mes amb les persones malaltes de Covid-19. Al mateix temps i amb la intenció de no oblidar les persones encara exiliades i els presos polítics, els està fent arribar per correu una rosa a cadascun d’ells i elles. Les roses estan pintades en diferents colors i en acrílic.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: