Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’ANC Vilafranca proporciona mil mascaretes a les residències d’avis de la vila

L’ANC Vilafranca proporciona mil mascaretes a les residències d’avis de la vila

Una dotzena de persones voluntàries han cosit mil mascaretes proporcionades per l’ANC per a les residències d’avis de Vilafranca.

Aquesta acció forma part de la iniciativa #1MiliódeMascaretes posada en marxa per l’Assemblea Nacional Catalana davant la manca de material per abastir a la ciutadania. Des de l’ANC de Vilafranca afirmen que mantindran la iniciativa «mentre calgui material», sigui Vilafranca o els seus voltants, com és el cas d’una residència de Moja on se n’han fet arribar també unes quantes.

Des de l’ANC Vilafranca volen agrair especialment a les dotze persones que s’han dedicat a cosir i al responsable de recollida i entrega del material, la seva dedicació i esforç.

L’entitat no descarta cosir més mascaretes i convida tothom que vulgui participar a la campanya de manera personal fer-ho a través del web 1miliodemascaretes.cat, tant per fer els donatius com per posar-s’hi en contacte per col·laborar-hi. O bé al mail en cas de poder col·laborar a cosir per centres de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: