Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès registra un augment destacat del nombre d’aturats el mes de març

El nombre d’aturats ha augmentat en 170 persones, un 3,18% més que fa un mes i un 1,9% que fa un any.

Son un total de 5.513 persones a l’atur en data de 31de març. Sense dubte, aquest increment de l’atur és a causa de l’aturada de l’activitat econòmica provocada per l’epidèmia del covid-19. Cal tenir present que en aquest increment no està inclosa cap persona afectada per expedients de regulació temporal d’ocupació en no ser considerades dins la classificació d’atur registrat.
A Vilafranca s’ha incrementat l’atur en 76 persones arribant als 2.236 aturats. A Sant Sadurní l’increment és de 20 aturats arribant als 517 el mes de març, Als Monjos són 426 persones a l’atur, amb un increment de 10 persones més i a Gelida l’augment és de 14 persones amb un total de 427 aturats.
Dels 27 municipis de la comarca de l’Alt Penedès, 19 registren un augment d’aturats. En termes relatius els municipis que més pugen són Santa Fe (22%), Puigdàlber (+20%), Pontons (+11%), les Cabanyes (+9%) i el Pla del Penedès (+8%)
En el conjunt de la comarca s’ha produït un increment interanual del 3,2%, després de sis anys en què l’atur disminuïa el mes de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: