Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament obre un tràmit online per a les sol·licituds urgents sense certificat digital

L’Ajuntament obre un tràmit online per a les sol·licituds urgents sense certificat digital

Aquesta mesura s’ha pres davant la no prestació d’atenció presencial a les dependències municipals com a mesura de contenció del COVID19,

L’Ajuntament de Vilafranca ha habilitat un tràmit per Internet que no genera cap registre i que no requereix un mitjà electrònic d’autenticació (certificat digital) amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat de presentació d’escrits, comunicacions o sol·licituds de caràcter urgent i imprescindible. En aquests moments de crisi causada pel Coronavirus-COVID19, s’ha fet necessària la creació d’aquest tràmit per facilitar a totes les persones que no disposen de certificat digital la sol.licitud, per exemple, dels certificats d’empadronament que s’han de presentar per poder acreditar vulnerabilitat econòmica, per demanar moratòria o ajuda pel pagament del lloguer, per al pagament d’hipoteca i de crèdits no hipotecaris, o per obtenir el bo social dels treballadors autònoms.

Aquest tràmit té caràcter provisional i es mantindrà mentre romangui la situació ocasionada pel COVID19, i s’ha d’utilitzar de manera excepcional, únicament per a realitzar presentacions urgents, que no poden ser ajornades. En cas que la sol.licitud requereixi més documentació, el servei corresponent es posarà en contacte amb les persones sol·licitants. Les persones que realitzin aquest tràmit han d’enviar adjunta una còpia del DNI, NIF O NIE de la persona sol·licitant.

El tràmit es pot trobar a la web www.vilafranca.cat/tramits

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: