Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca felicita Sant Jordi convidant a fer manualitats amb els més petits

L’Ajuntament de Vilafranca felicita Sant Jordi convidant a fer manualitats amb els més petits

L’Ajuntament convida a gaudir de la diada des de casa i, per a fer més entretingut el confinament a petits i grans.

Ha posat a l’abast de la ciutadania el conte virtual Una primavera diferent que es pot descarregar en l’enllaç següent: https://comunicacio.vilafranca.cat/una-primavera-diferent. El conte, que consta de textos a càrrec d’Agustí Roig i Roser Rojas, i d’il·lustracions de la dibuixant i il·lustradora vilafranquina Nenén, es pot imprimir a casa i llegir, pintar, retallar i jugar.
D’altra banda, l’Institut Municipal de Formació vol felicitar també aquesta diada i per aquest motiu l’Escola d’Art Arsenal ha creat un retallable del Drac que cadascú es pot fer a casa. Es tracta d’una activitat educativa i creativa que permet vincular dues festes tan properes Sant Jordi i la Festa Major. Es poden descarregar les plantilles i veure un tutorial per elaborar-lo correctament en aquest enllaç: https://comunicacio.vilafranca.cat/construeix-el-teu-drac
Finalment, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la regidoria d’Esports convida des del seu compte d’Instagram @esportvilafranca a penjar vídeos i fotografies amb el hagstag SantJordifaesportaVilafranca relacionats amb llibres, articles o textos que tinguin a veure amb l’activitat física o l’esport.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: