Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Torrelavit crea una comissió municipal de seguiment de l’emergència sanitària

L’Ajuntament de Torrelavit crea una comissió municipal de seguiment de l’emergència sanitària

L’Ajuntament de Torrelavit ha creat una comissió municipal de seguiment de l’emergència sanitària pel Covid-19, formada per l’alcalde, Manuel Raventós, i un representant de cada un dels grups municipals que integren el consistori. La primera reunió de la comissió, que tindrà caràcter de comissió informativa no remunerada i es trobarà de forma periòdica via telemàtica, va ser el dilluns 30 de març.

En aquesta ocasió, l’alcalde va fer el traspàs d’informació de totes les decisions que s’han pres des del govern municipal per fer front a la situació des que es va decretar el confinament i l’estat d’alarma el passat 12 de març, i es va consensuar la proposta del govern municipal sobre les mesures econòmiques i socials per amortir els efectes de la crisi.
El govern municipal de Torrelavit treballa amb la voluntat de garantir el suport econòmic i social a totes les veïnes i veïns, mitjançant atenció telefònica i telemàtica des de l’Ajuntament, i amb la creació d’un fons de contingència per a ajuts socials als col·lectius vulnerables i establiments comercials afectats pel confinament. Al mateix temps, des de l’Ajuntament també s’ha anunciat la revisió del calendari fiscal municipal i la congelació del cobrament dels serveis que s’han deixat de prestar a causa del decret de confinament com l’escola esportiva, la llar d’infants i el centre de Serveis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: