Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Gelida estrena un joc del municipi per a dispositius mòbils

L’Ajuntament de Gelida estrena un joc del municipi per a dispositius mòbils

La regidoria de turisme presenta el joc per a dispositius mòbils ‘Belly Run’, que ens convida a passejar per Gelida a través d’aquest joc i fer més portable el confinament d’aquests dies.

‘Belly Run’ va néixer com una plataforma única, desenvolupat per l’empresa ebrenca EAAPP Entertainment SL, on les persones usuàries tinguessin l’oportunitat de navegar per diferents municipis de Catalunya. Cadascun dels nivells del joc correspon a una població i mostra part del seu patrimoni arquitectònic, dels productes típics i la idiosincràsia local.

A Gelida, hi ha representats els principals atractius de la població: el Funicular, el Castell, el Modernisme, l’església i el campanar, les fonts, l’ermita de Santa Magdalena del Puig perquè els usuaris coneguin aquesta població altpenedenca i puguin jugar recollint la tradicional escudella, fugint del Cérvol Diabòlic dels Diables de Gelida. També es pot iniciar sessió amb l’aplicació Facebook que permet veure el rànquing i compartir la puntuació amb altres contactes i jugadors.

Aquest joc està pensat per la difusió turística i crear esdeveniments presencials per atraure visitants a Gelida, però s’ha avançat el llançament perquè tothom pugui jugar ja des de casa en la situació de confinament. Cal destacar que que Gelida és la primera població del Penedès que hi apareix en aquesta app”.

L’APP és gratuïta i està disponible per a mòbils i tauletes iOS i Android

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: