Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Residència Novallar de Mediona segueix esperant la intervenció de la Generalitat

La situació és complicada amb més de la meitat de residents positius de Coronavirus i al voltant d’un 30% de treballadores i treballadors.

La situació de la residència Novallar, ara per ara, és força complicada amb més de la meitat de residents i al voltant del 30% de treballadors i treballadores infectades per Covid-19. La setmana passada es va fer una desinfecció a les instal·lacions i es van prendre mesures per aïllar les persones malaltes però, tal i com explica la regidora de Drets Socials de l’Ajuntament de Sant Joan de Mediona, Aina Llotja, es treballa amb molta lentitud en funció dels recursos de que disposen.
Veient aquesta dificultat de gestió, des de l’Ajuntament fa dies que van demanar la intervenció de la Generalitat. Una intervenció per ajudar el personal de base en unes circumstàncies excepcionals i que, ara per ara, encara no s’ha dut a terme.
Des del consistori veuen que hi ha un desbordament generalitzat i el moviment polític és molt lent. D’altra banda, creuen que la Generalitat també els podria dotar d’autonomia per a prendre certes decisions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: