Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca fa una crida als artistes del territori

La regidoria de Cultura demana que els artistes enviïn alguna fotografia de l’obra que estiguin creant en aquests moments.

Conscients que l’art ens apropa a la nostra manera de ser més reflexiva i espiritual, en aquesta situació tan excepcional i atípica que estem vivint, la percepció del món que habitem també pot modificar la visió dels artistes i pot succeir que aquest moment crític pugui esdevenir una oportunitat, una ocasió de pensar nous llenguatges, noves tècniques o d’aprofundir en l’estil propi de cadascú.
La regidoria de Cultura demana que els artistes enviïn alguna fotografia de l’obra que estiguin creant en aquests moments. Amb el seu consentiment es difondrà a través de les xarxes socials en espera de poder reobrir el més aviat possible les sales d’exposició municipals i programar de nou tot allò que encara queda per veure i sentir.
Es demana una fotografia de l’obra, el títol, la tècnica i les dades de l’artista, nom i cognom així com si l’artista té algun enllaç virtual on poder conèixer i reconèixer encara més la seva obra.
La imatge i les dades s’han d’enviar a: o també a través de WhatsApp al número: 650 24 94 40.
Des del Servei de Cultura es penjarà la fotografia amb el text a l’Instagram de les Arts Visuals, @artsvisualsvila i al web www.cultura.vilafranca.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: