Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat ha reobert les deixalleries municipals per a autònoms i petites empreses

Només podran fer-ne ús els autònoms i les petites empreses que han tornat a la seva activitat econòmica i professional.

La Mancomunitat Penedès-Garraf ha reobert des d’aquest dijous, 16 d’abril, les deixalleries municipals que gestiona per facilitar que petites empreses i autònoms que han tornat la seva activitat empresarial, puguin gestionar els seus residus assimilables a domèstics de manera correcta en aquestes instal·lacions especialitzades. Només la deixalleria municipal de Canyelles seguirà tancada fins a nou avís.
Es tracta d’una obertura limitada ja que la ciutadania no en podrà fer ús com a conseqüència de les restriccions de mobilitat personal establertes amb l’objectiu de reduir el risc de contagi del COVID-19.
El Servei de Residus recorda a petites empreses i autònoms que a l’hora d’accedir a les instal·lacions l’aforament serà limitat, seguint les indicacions del deixaller, i caldrà seguir les mesures de distanciament social i de seguretat vigents, com ara l´ús de guants i mascaretes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: