Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat obre una línia de subvencions per el sector turístics

La convocatòria ja és oberta, i cal adreçar-se al portal corporatiu Canal Empresa o al portal de Tràmits de la Generalitat.

Segons informa el Consell Comarcal de l’Alt Penedès el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha convocat una línia de subvencions per a professionals i microempreses del sector turístic de Catalunya. Poden sol·licitar aquests ajuts els establiments d’allotjament turístic (hotels, apartaments, càmpings i cases rurals), les empreses turístiques de mediació (agències, empreses gestores de destinació, organitzadors professionals de congressos i explotadors d’habitatges d’ús turístic), les persones i les empreses que contribueixen a dinamitzar el turisme i afavoreixen les estades en el territori, i els guies turístics habilitats.
L’ajut consistirà en una aportació única de 2.500 euros per persona beneficiària.
El termini per a la presentació de sol·licituds ja està obert i es mantindrà obert fins a l’exhauriment del pressupost. El formulari de sol·licitud està disponible al portal de Tràmits de la Generalitat (http://tramits.gencat.cat) i al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat).
El Departament d’Empresa i Coneixement ha establert un servei específic d’atenció a les empreses de Turisme; per contactar-hi cal escriure al correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: