Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP qüestiona les darreres declaracions fetes per l’alcalde en l’entrevista diària a PTV

En relació a les declaracions respecte a les previsions sobre la crisi econòmica i social, que des de la CUP consideren l’alcalde titllava d’exagerades, apunten que són una irresponsabilitat.

A través d’un comunicat el grup municipal de la CUP ha volgut fer algunes puntualitzacions a declaracions fetes per Pere Regull en el decurs de l’espai diari a Penedès Televisió per parlar de la situació de la vila en relació al Covid-19.
Des de la CUP remarquen que contràriament al que va dir el passat dia 17, des del seu grup han estat fent arribar a l’equip de govern propostes per fer front a l’actual situació, i que es van concretar en un paquet de 15 mesures que es van plantejar als membres de l’equip de govern. Algunes d’aquestes propostes, expliquen des de la CUP, s’estan aplicant actualment. Insisteixen també en que han continuat explicant i fent propostes en les juntes de portaveus telemàtiques que s’han realitzat fins ara.
Finalment, i en relació a les declaracions fetes per Regull aquest dilluns respecte a les previsions sobre la crisi econòmica i social, que des de la CUP consideren l’alcalde titllava d’exagerades, apunten que són una irresponsabilitat venint de la màxima autoritat de la vila. Concretament, diu el comunicat, les que fan referència a la possibilitat de fer actes multitudinaris com ara el Vijazz i la Festa Major.
Els cupaires apunten que aquest espai diari hauria de servir a l’alcalde per informar a la població sense faltar a la veritat i sense especular sobre la possibilitat fer certs actes, i centrant-se en preocupar-se de la situació precària en que moltes persones de la vila viuen en l’actualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: