Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es poden presentar treballs poètics als Jocs Florals de la Festa Major 2020

Els poemes han de tenir un mínim de dos versos i un màxim de 22, han d’estar escrits en llengua catalana i han de versar sobre la Festa Major.

Una de les novetats anunciades en la presentació dels pregoners de la Festa Major 2020, els poetes Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, va ser la voluntat de crear un pregó participatiu a través de l’organització per part dels pregoners amb la complicitat dels Administradors de la Festa Major d’uns Jocs Florals sobre la Festa Major. Els poemes guanyadors de cadascuna de les tres categories, dividides per edats, seran llegits durant el pregó el dia 28 d’agost. Les tres categories són “La Petita Viola”, per a infants fins als 12 anys; “L’Englantina Jove”, per a joves de 13 a 18 anys; i “La Gran Flor Natural”, a partir de 19 anys.

Els poemes han de tenir un mínim de dos versos i un màxim de 22, han d’estar escrits en llengua catalana i han de versar sobre la Festa Major. El període d’admissió conclou el proper 20 de juliol i el jurat, format per Gual i Pons Alorda i els Administradors de la Festa Major, anunciarà i compartirà els poemes finalistes a través de les xarxes socials dies abans del pregó.

Les bases completes estan disponibles a les xarxes socials i al web de la Festa Major de Vilafranca. Els participants poden enviar els seus escrits al correu

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: