Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Instagram Live amb els pregoners de la FM 2020

Aquest dijous 9 d’abril, a les 21h, els administradors i administradores de la #fmvila 2020 han preparat una sessió d’Instagram Live amb l’Anna Gual Vendrell i el Jaume C. Pons Alorda.

La sessió, amb el matrimoni de poetes que enguany farà el pregó, estarà moderada per la periodista de Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, Laia Paretas, i els seguidors i seguidores del compte de la @fmvilafranca i @rtvvilafranca podran formular preguntes a la parella. A més, com que els pregoners han volen fer un pregó participatiu a través dels Jocs Florals de la Festa Major, s’aprofitarà el directe per aprofundir-hi encara més.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: