Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gran acollida de les visites virtuals a la Ruta Medieval de Vilafranca del Penedès

Gran acollida de les visites virtuals a la Ruta Medieval de Vilafranca del Penedès

Durant aquests dies de confinament l’Ajuntament de Vilafranca ha difós mitjançant les xarxes socials de Turisme Vilafranca la visita a la Ruta Medieval mitjançant realitat virtual.

La regidoria de Turisme va iniciar el projecte de visualització virtual de la Ruta Medieval de Vilafranca del Penedès l’any 2018 per tal de poder visualitzar virtualment en 360º mitjançant un smartphone, una tauleta o unes ulleres VR el passat medieval de Vilafranca en tres punts de la ciutat rellevants com la plaça de Santa Maria/plaça de Jaume I, el Claustre de Sant Francesc i la plaça de Sant Joan/plaça de la Vila.
L’any 2019 la realitat virtual es va implantar a les visites turístiques de la Ruta Medieval a la plaça de Santa Maria/plaça Jaume I i al Claustre de Sant Francesc i aquest mes d’abril estava previst fer la presentació del punt virtual de la plaça de Sant Joan/plaça de la Vila, com a punt final de la Ruta Medieval Virtual de Vilafranca.
Donada la situació actual de l’estat d’alarma, la regidoria de Turisme ha volgut avançar la presentació mitjançant la difusió de vídeos a les xarxes socials, perquè tant els centres educatius com qualsevol ciutadà o ciutadana pogués gaudir d’aquestes ressenyes didàctiques des de casa. Davant la gran acollida de la iniciativa, aquests vídeos, que només són un petit tast de l’experiència, es podran veure al perfil de YouTube de Turisme Vilafranca del Penedès mentre duri el confinament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: