Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fundació Mas Albornà modifica la seva activitat per a garantir el benestar de les persones

Mas Albornà ha posat en marxa un protocol d’actuacions i mesures.

La situació excepcional en què ens trobem arran de l’epidèmia del coronavirus ha fet que, en base a les recomanacions de la Generalitat i en coordinació amb el propi servei de prevenció de riscos, Mas Albornà ha posat en marxa un protocol d’actuacions i mesures.
Per exemple el tancament de les activitats als usuaris del centre ocupacional, modificacions en els serveis al centre especial de treball facilitant la flexibilitat horària, el tancament d’alguns serveis, el teletreball a aquells que el poden fer o la implementació de protocols de prevenció, tancant al públic de les oficines centrals, entre d’altres.
Però per responsabilitat amb les persones i la societat també ha mantingut serveis indispensables, com l’assistència a les persones de la llar o del servei a domicili, la bugaderia, la neteja interna o la neteja viària. En total, la fundació dóna servei 5 àrees de les que es consideren essencials mostrant així el seu compromís amb les persones i amb els municipis. S’ofereix el Servei de Llar-residència amb 3 pisos i una llar, amb l’atenció les 24 hores a les 54 persones que hi viuen i el servei de suport domiciliari a 11 persones que viuen a casa seva. També funciona el servei de neteja viària a diferents municipis de la comarca, incloent Vilafranca, i reforç amb aigua a pressió per la desinfecció d’espais amb hipoclorit sòdic.
Un altre servei de manté en funcionament Mas Albornà és la bugaderia de la pròpia llar-residència i de la residència de gent gran Inglada Via de Vilafranca i de l’Hospital Sagrat cor de Martorell.
Les brigades s’encarreguen també de la neteja i desinfecció de les instal·lacions i al servei de llar-residència de Mas Albornà.
I, finalment, botigues Mallart Artesans Xarcuters manté en servei tres botigues a La Granada, Sant Quintí i La Llacuna, oferint alimentació com a servei essencial. L’obrador de la Llacuna també està a ple rendiment per al subministrament.
En tot moment la fundació segueix els dictàmens de les autoritats seguint els protocols de prevenció. Es tracta, docs, d’un exercici d’equilibri complicat per garantir el benestar de les persones, la sostenibilitat de l’organització i la continuïtat dels llocs de treball de les persones, un col·lectiu molt sensible a la integració laboral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: