Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Família Torres dona  30.000 mascaretes quirúrgiques a diferents entitats locals i col·lectius

Família Torres dona 30.000 mascaretes quirúrgiques a diferents entitats locals i col·lectius

Família Torres continua col·laborant en la lluita contra el Coronavirus amb la donació de 30.000 mascaretes quirúrgiques a diferents entitats locals i col·lectius.

La donació d’aquest material, adquirit gràcies a la intermediació de la seva filial a la Xina, s’ha realitzat a través de la Fundació Família Torres.

Pràcticament la mitat de les mascaretes, 14.500 unitats, s’han destinat al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf. Unes altres 14.500 mascaretes s’han distribuït, amb la col·laboració d’aquesta entitat, a unes dotze residències d’avis del territori a través de l’equip sanitari social que les coordina i a l’ONG Aldees Infantils SOS. El centre ocupacional de persones amb discapacitat Mas Albornà, organització amb la que col·labora habitualment el celler, i el col·lectiu de jubilats de Família Torres, ha rebut 500 mascaretes.

Família Torres també posa la seva tecnologia a disposició dels professionals de la salut. Des de fa un mes, el celler està utilitzant les seves impressores 3D per fabricar pantalles de protecció facial, participant en una iniciativa local que aglutina particulars, empreses i entitats, amb el suport de l’ajuntament de Vilafranca.

L’equip de makers ja ha produït conjuntament 1.900 unitats amb les que ha cobert les necessitats del personal sanitari de diferents centres de Vilafranca i de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: