Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
FAB Vilafranca reparteix centenars de viseres per diferents centres sanitaris i administracions

FAB Vilafranca reparteix centenars de viseres per diferents centres sanitaris i administracions

També han començat a fer viseres per alguns començos de primera necessitat.

Les últimes dues setmanes han estat de molta activitat per FAB Vilafranca. Els prop de 50 makers de Vilafranca i poblacions del voltant han continuat fabricant viseres per centres hospitalaris i administracions públiques de la comarca.

Aquests últims dies han repartit viseres per l’Hospital de Martorell, per l’Hospital Sagrat Cor, pels Centres d’Atenció Primària de Vilafranca i per les residències Mare Ràfols de Vilafranca i la de Llorenç del Penedès. També han construït viseres de protecció per l’Ajuntament de Masquefa, l’Ajuntament de Pacs del Penedès, la Policia Local de Gelida i l’Escola Montagut de Vilafranca del Penedès.

FAB Vilafranca també ha arribat a un acord amb el Centre Vila de Vilafranca per repartir viseres als comerços de primera necessitat que poden obrir de cara al públic. Per facilitar l’entrega als diferents centres, el grup de makers es coordinen amb la Policia Local de Vilafranca i els Mossos d’Esquadra.

El grup de makers està rebent la col•laboració desinteressada de diverses empreses per ajudar a construir les viseres. Qualsevol empresa que vulgui col•laborar en aquest projecte, només ha d’entrar en el següent canal de Telegram (https://t.me/joinchat/B1b9LhiMuW2DhFL8zq4Dhg) o enviar un correu electrònic a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: