Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es posposen les jornades monogràfiques i la jornada final de Vins Vinents

Es posposen les jornades monogràfiques i la jornada final de Vins Vinents

El comitè científic ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya’ ha decidit ajornar les jornades monogràfiques que hi havia previstes pels mesos d’abril i maig de 2020 i la jornada final de presentació de conclusions, que s’havia de celebrar el mes de juny.

Tot i que els diferents grups de treball portaven ja una feina molt avançada, amb trobades i reunions amb un centenar de professionals del sector des del mes de novembre de 2019 fins al març de 2020, s’ha cregut convenient posposar les jornades monogràfiques i la jornada final. Les noves dates s’anunciaran quan es conegui com es durà a terme el desescalament del confinament i quan es pugui garantir la seguretat dels assistents. Al mateix temps, des del comitè científic s’ha considerat que la situació actual portarà també que, en el marc de Vins Vinents, es puguin fer anàlisi i propostes per a la recuperació del sector després de la crisi sanitària.

Mentrestant, continua actiu l’espai de participació online Participa on es poden consultar les sessions que s’han dut a terme fins ara, documentació sobre els grups de treball i també s’hi poden fer propostes. https://participa.gencat.cat/processes/vinsvinents . I també continuen en contacte els diferents membres dels grups de treball.

Vins Vinents neix fruit de la voluntat manifesta de l’INCAVI i l’AVC d’organitzar un gran congrés sectorial per proposar estratègies de futur, amb l’acord del Consell Assessor de l’INCAVI, format per les dotze denominacions d’origen catalanes, JARC, Unió de pagesos, Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Institut del Cava, Pimecava, ACC1Ó, Prodeca i els Departaments d’Agricultura, Empresa i Coneixement, Salut i Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: