Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es manté la progressió de casos positius de coronavirus a les residències

L’Ajuntament de Vilafranca ha enviat una nota de premsa on recull les dades relatives al Covid-19 a les residències de gent gran.

A data d’avui dimecres i segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny les persones positives per COVID-19 són 38 a la part de residència. En els darrers dies no s’ha hagut de lamentar cap nova defunció en aquest centre.

Pel que fa a la Residència Inglada Via, les persones amb símptomes són 25 i s’està a l’espera del resultat dels testos que s’han realitzat a totes elles. Ens els darrers dies s’han produït 6 defuncions.

De les aproximadament 500 persones ingressades a les residències de Vilafranca, de moment, s’han detectat un total de 63 persones positives o amb símptomes i s’han produït 9 defuncions en total.

De les quatre residències que hi ha a Vilafranca, dues, la Residència Mare Ràfols i la Llar d’Avis Josefina Mata, no registren cap cas fins al moment.

En tots els centres s’està fent tot allò que estableix el Departament de Salut i amb col·laboració amb el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf i de l’Institut Català de la Salut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: