Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos lliura 19 routers perquè l’alumnat en situació de vulnerabilitat segueixi el curs

L’Ajuntament ha coordinat aquesta iniciativa amb els centres educatius del municipi, que han estat els que han facilitat la llista de l’alumnat que no podia seguir les classes amb normalitat.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha lliurat 19 ‘routers’ de connexió sense fils que donaran servei a famílies del municipi que no tenen accés a internet, per garantir que els infants mantinguin el contacte amb les escoles i l’institut.
L’Ajuntament ha coordinat aquesta iniciativa amb els centres educatius del municipi, que han estat els que han facilitat la llista de l’alumnat que no podia seguir les classes amb normalitat per falta de connexió a internet.
L’adquisició feta per l’ajuntament complementa els 11 ‘routers’ (7 a l’institut, 2 al Dr. Samaranch, 2 al Sant Domènec) cedits pel Departament d’Educació de la Generalitat, que no podia garantir la connectivitat a tot l’alumnat en situació de vulnerabilitat. Els routers estaran actius fins que finalitzi el curs escolar
Amb aquesta mesures, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos vol contribuir a tot l’alumnat del municipi tingui les mateixes oportunitats per continuar amb l’aprenentatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: