Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els hospitals de l’Alt Penedès i el Garraf necessiten incorporar personal sanitari

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf gestiona els hospitals de Vilafranca, Vilanova i Sant Pere de Ribes.

Aquests tres centres hospitalaris fan una crida urgent per iniciar el procés de selecció de personal sanitari de diferents perfils. Concretament busquen metges especialistes en cures intensives, medicina interna, anestesiologia i medicina de família; també infermers i infermeres i tècnics de cures auxiliars d’infermeria.

Aquests professionals s’incorporaran a l’àrea urgències, àrea de crítics i semicrítics i a l’àrea d’hospitalització dels hospitals Comarcal de l’Alt Penedès, Sant Antoni Abat i Sant Camil.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, feia aquesta crida als professionals sanitaris en el transcurs d’una entrevista a Ràdio Vilafranca i Penedès TV aquest dimarts.

Des del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf remarquen que actualment no hi ha manca de personal perquè són pocs els professionals d’aquests centres hospitalaris que han hagut de cursar baixa a causa de la covid-19. Però la previsió d’un possible augment de malalts en els propers dies o setmanes degut a la pandèmia fa que el Consorci vegi necessari augmentar la plantilla d’aquests centres el més aviat possible.

Per treballar a l’Hospital Sant Camil o l’Hospital Sant Antoni Abat, al Garraf, es pot enviar un correu electrònic a l’adreça .

Per treballar a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès de Vilafranca es pot enviar el currículum a l’adreça .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: