Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els centres hospitalaris del territori registren 3 morts per covid19, mentre creixen les altes

Els centres hospitalaris del territori registren 3 morts per covid19, mentre creixen les altes

La part més positiva és la de les altes, que han arribat ja a les 221 al Garraf, 9 més que ahir dimarts, i 88 a l’Alt Penedès, dues més en les darreres hores.

Un dia més els centres hospitalaris del territori han fet arribar l’informe diari en referència a la situació sobre el Covid-19. De les dades facilitades se’n desprèn que en les darreres hores han mort per coronaviurs tres persones, dues al Garraf i 1 a l’Alt Penedès, en els hospitals. Així, des de l’inici de la situació han mort 59 persones al Garraf i 25 a l’Alt Penedès. La part més positiva és la de les altes, que han arribat ja a les 221 al Garraf, 9 més que ahir dimarts, i 88 a l’Alt Penedès, dues més en les darreres hores.
Pel que fa al nombre de persones ingressades amb patologies o sospita de Covid-19 destacar que al Garraf són a data d’avui 78, 10 menys que ahir dimarts; mentre que a l’Alt Penedès la xifra ha crescut en 7 pacients més, i és de 42 persones.
D’altra banda, recordem que demà, 23 d’abril, farà 25 anys que l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès va obrir les seves portes per primera vegada. Un aniversari que evidentment en la situació d’emergència i de sobre esforç que s’està fent des del mateix centre, no es podrà celebrar com caldria.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: