Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Centre Sociosanitari Ricard Fortuny de Vilafranca té un brot de coronavirus

En declaracions a El 3 de vuit la gerent del centre, Elisabeth Rutllant, explica que la residència ha registrat un brot de casos de coronavirus focalitzats en una mateixa unitat.

Segons publica aquest divendres el setmanari El 3 de vuit,dels 111 residents del centre Ricard Fortuny, 18 estan contagiats i s’ha hagut de lamentar la mort d’una persona que prèviament estava a la Unitat d’Atenció del Final de Vida.
Ràdio Vilafranca i Penedès TV ja fa dies que intentaven contactar amb els responsables del centre, que van declinar fer declaracions al nostre mitjà i que van apuntar que ens farien arribar un comunicat, que encara no ha arribat a la nostra redacció.
En declaracions al 3 de vuit, la gerent del centre, Elisabeth Rutllant, explica que la residència ha registrat un brot de casos de coronavirus focalitzats en una mateixa unitat. Concretament 18 persones han donat positiu, tot i que s’assegura que el brot està controlat i que algunes proves ja estan sortint negatives. Dilluns al vespre van haver de lamentar la mort d’una dona que prèviament ja era a la Unitat d’Atenció de Final de Vida. No s’ha identificat l’origen del contagi i alguns dels professionals han hagut de passar a quarentena. El brot ha afectat a la residència, i a la part d’equipament que fa les funcions de centre sociosanitari no tenen cap cas positiu propi.
N’ha parlat del tema l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, en l’entrevista del dia a l’informatiu de Penedès TV.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: