Divendres, 14 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 4 grups municipals amb presència a l’Ajuntament d’Olèrdola estan treballant conjuntament

Les quatre formacions polítiques mantenen contacte permanent i han fixat una reunió de treball setmanal, els dijous a la tarda, que es realitza a través de mitjans telemàtics.

En aquestes reunions hi participen els portaveus dels quatre grups municipals i el mateix alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez. Jordi Catasús, portaveu d’Alternativa per Olèrdola, assenyala que aquest treball compartit és “una voluntat conjunta dels quatre grups municipals” perquè la situació és complexa “i requereix que sigui tractada amb la major amplitud de visió possible”. Catasús indica que “qui ha d’executar és l’Equip de Govern, però ho ha de fer amb la màxima informació per part de tots”. El portaveu del govern municipal resumia que les reunions setmanals dels quatre grups tenen el propòsit d’exposar les actuacions i tractar propostes “perquè la ciutadania d’Olèrdola en surti el menys damnificada possible”. Catasús considera que en aquestes reunions hi ha un molt bon clima de diàleg i valorava que “els colors polítics els hem deixat de banda”.
Catasús avança que tots els grups municipals estan treballant mesures com l’adaptació del calendari fiscal perquè l’afectació per a la ciutadania “sigui la menor possible”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: