Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola se celebrarà per videoconferència el proper dilluns

El proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola se celebrarà per videoconferència el proper dilluns

El consorci Localret facilita als ajuntaments un servei que permet fer-ho, incloent l’emissió en directe de la sessió per YouTube.

La situació actual d’estat d’alarma i les mesures de confinament ocasionades pel COVID-19 han afectat el funcionament ordinari dels ajuntaments, impossibilitant la celebració de les reunions dels seus òrgans de govern de manera presencial.
Per tal de donar resposta a aquesta nova necessitat i facilitar una solució als ens locals, el consorci Localret ha posat en servei una plataforma per a la celebració dels òrgans col·legiats a distància mitjançant videoconferència per part de les administracions locals de manera segura i donant compliment als requeriments legals.
L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha confirmat que gràcies a aquest suport de Localret es podrà fer de manera telemàtica la propera sessió de ple, el dilluns 27 d’abril , a les 19.30h.
La forma de celebració del ple és del tot extraordinària, perquè estem davant del primer ple telemàtic que es convoca a l’Ajuntament d’Olèrdola.
Des de la web municipal es difondrà l’enllaç des del qual es podrà seguir en directe, per YouTube.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: