Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El músic David Palau col·labora al vídeo que s’ha fet viral de la cançó ‘Resistiré’

Aquesta iniciativa, a més, és solidària i recapta beneficis per a Càrites.

Aquests dies en els que la nostra rutina s’ha vist alterada pel Coronavirus han sorgit moltíssimes iniciatives culturals i, sobretot, a nivell musical. És el cas de la nova versió de la cançó ‘Resistiré’ del Dúo Dinámico que s’ha convertit en tot un himne del confinament i l’esperança. Una iniciativa de Cadena 100 però que va sorgir de la ment del productor musical madrileny Pablo Cebrián. En aquest vídeo musical actuen més de 30 cantants i 20 músics de renom, un d’ells és el vilafranquí David Palau que ja té una gran trajectòria a nivell internacional. Tal i com explica el mateix Palau en una entrevista per Skype, la idea de la iniciativa era comptar amb moltes col·laboracions en les que tant els músics com les cares i veus conegudes juguessin el mateix paper.
Aquesta iniciativa, a més, és solidària i recapta beneficis per a Càrites.
El vídeoclip va sortir a la llum aquest dimecres i a partir del proper dilluns estarà disponible per a comprar-lo en totes les plataformes digitals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: