Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El director mèdic de la CCCC veu complicat que aquest any es puguin veure castells a plaça

Aquest cap de setmana Penedès TV emet un programa especial titulat Castells confinats, en el que s’analitza el futur de la temporada 2020.

Un programa per analitzar com des del món casteller s’està vivint la crisi de la Covid-19 i com aquesta situació pot afectar l’activitat castellera d’aquesta temporada.
En el transcurs del programa el director de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, Joan Beumala, entrevista al doctor Dani Castillo, director mèdic i científic de la CCCC, Cristina Sánchez, directora de la CCCC, Xavier González, director del Concurs de Castells de Tarragona i Carles Mata, president dels Castellers de Vilafranca.
El doctor Castillo, que és també membre de l’estaf de l’equip de futbol del Girona, explica que personalment veu molt complicat que enguany es puguin veure diades castelleres.
El programa ‘Castells confinats’ vol polsar l’opinió del món casteller des de l’àmbit de la gestió, l’organització i, sobretot, l’opinió mèdica i científica.
S’emet a Penedès TV aquest divendres a les 14.30, 18.30 i 22.30, aquest dissabte a les 11.30 i a les 21.30 i diumenge a les 21.00h

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: