Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dues persones més han perdut la vida pel coronavirus les darreres 24h a l’Alt Penedès i Garraf

Dues persones més han perdut la vida pel coronavirus les darreres 24h a l’Alt Penedès i Garraf

Creix el nombre d’altes al Garraf i a l’Alt Penedès arribant a la xifra de 166.

Segons l’informe diari que elabora el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf a la nostra comarca a l’hospital Comarcal de l’Alt Penedès hi ha 57 persones ingressades amb problemes respiratoris, dues més que aquest dijous.
Les altes arriben a les 55 persones, una més en les darreres 24h. Entre el Garraf i l’Alt Penedès s’ha hagut de lamentar la mort d’una persona a cada comarca en les darreres 24h, i s’arriba a la xifra total de 15 morts a l’hospital de Vilafranca i 41 morts al Garraf des de l’inici de la crisi sanitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: