Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Dones valentes’ de Txell Feixas el llibre més venut de no-ficció en català aquest Sant Jordi

Malgrat l’actual situació de confinament, Sant Jordi ens ha deixat també la llista de llibres més venuts, entre els quals ‘Dones Valentes’ n’ocupa els primers llocs

Ahir vam viure una atípica jornada de Sant Jordi, que malgrat tot va permetre però la venda de llibres i roses sovint de manera virtual. Enguany l’habitual rànquing de llibres més venuts s’ha hagut de fer a través dels registres en diferents plataformes digitals. Així, entre els més venuts aquest Sant Jordi hi ha el de la penedesenca Txell Feixas, ‘Dones Valentes’. Agafant de referència dos rànquings de les plataformes telemàtiques que han registrat més moviments al voltant de Sant Jordi veiem que entre els llibres de no-ficció en català, l’obra de Txell Feixas és la més venuda a través de ‘Llibreries Obertes’; i també el primer en la mateixa categoria de Libelista. Apuntar també que si sumem totes les vendes en aquesta darrera plataforma, ficció com no-ficció i tant en català com en castellà, el llibre de Feixas seria el segon més venut, per darrera de la novel·la d’Eva Baltasar ‘Boulder’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: