Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Divendres va morir una de les residents de la Casa dels Avis de Sant Sadurní pel Covid-19

Divendres va morir una de les residents de la Casa dels Avis de Sant Sadurní pel Covid-19

L’Ajuntament de Sant Sadurní lamentava aquest dissabte haver d’informar de la mort d’una de les residents de la Casa dels Avis. Es tractava d’un dels casos confirmats de COVID-19.

El primer cas de coronavirus es va detecar dimarts passat a la residència i la direcció de la Casa dels Avis i el Comitè de crisi del coronavirus de Sant Sadurní van predre mesures per tal que tots els residents es mantinguin en aïllament i confinament, ja sigui a la seva habitació o, aquells que la compartien, derivant-los a a sales i d’altres espais de les instal·lacions, on s’han instal·lat mòduls separadors.
A partir del dimecres es va realitza el test a totes les persones residents i personal del centre, així com al cas confirmat de contagi per tal de validar el primer positiu, per tal de descartar possibles nous casos.

L’Ajuntament de Sant Sadurní informava divendres que, després de realitzar les proves del COVID-19 a tots els residents i personal del centre, els resultats obtinguts van identificar un total de 16 casos confirmats de contagi, entre els quals hi ha 13 residents i tres persones treballadores de la residència.

Des de l’Ajuntament expressen el seu condol i tot l’escalf als familiars i al seu entorn per la trista pèrdua en un context tan excepcional.
Envien també un missatge d’ànim a les famílies de les víctimes i a totes aquelles persones que es troben en una situació complexa per l’estat de confinament o aïllament. Alhora volen traslladar la seva gratitud davant l’allau de mostres de solidaritat i col·laboració d’empreses, particulars i voluntaris a les crides de material sanitari i logístic que s’estan fent aquests dies

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: