Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Disset persones subcontractades per Codorniu es queden sense feina sense notificació oficial

Disset persones subcontractades per Codorniu es queden sense feina sense notificació oficial

Codorniu ha adjudicat els serveis que prestava Grupo CTC a una nova empresa i, segons els treballadors, ara cap de les tres empreses es fa càrrec d’ells i es troben sense atur ni indemnitzacions.

Un grup de treballadors i treballadores de l’empresa Grupo CTC que presta serveis en la logística de Codorniu han contactat amb Ràdio Vilafranca i Penedès TV per a explicar la situació amb la que s’han trobat des de fa uns 15 dies. El passat 14 d’abril la companyia subcontractada els va comunicar per escrit que deixava de prestar els seus serveis a Codorniu ja que a partir d’ara serà una altra empresa la que es faci càrrec. Per aquest motiu, a partir de l’1 de maig, es produeix una subrogació del personal cap a la nova empresa adjudicatària. A dia d’avui, exposen aquestes disset persones afectades, Codorniu no ha comunicat el nom de l’empresa adjudicatària i és per això, diuen, que l’empresa sadurninenca s’ha de fer càrrec de la plantilla adscrita a aquest servei. Als treballadors i treballadores els ha arribat que ni Codorniu ni les noves empreses adjudicatàries volen subrogar-los i els fan saber que des del 4 de maig ja no poden entrar a treballar. Aquestes 17 persones, afegeixen, davant d’aquesta situació es veuen desemparades sense atur ni cap tipus d’indemnització en ple estat d’alarma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: