Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença la remodelació del futur Casal de Joves de Torrelles de Foix

Comença la remodelació del futur Casal de Joves de Torrelles de Foix

Aquests dies s’han iniciat les obres de reforma de l’espai que acollirà el futur Casal de Joves municipal i que es troba a la planta superior de l’edifici on s’hi troba el Casal d’Avis.

Una vegada s’ha enllestit la remodelació de la planta baixa d’aquest local per a la gent gran, ha començat aquesta segona fase per a completar la rehabilitació de l’immboble.

El nou Casal de Joves comptarà amb una superfície útil de 125 metres quadrats, en què s’habilitarà una sala polivalent, una sala d’estudi i una aula de formació, així com un despatx, sanitaris i un petit pati. Les obres tenen un cost aproximat d’uns 40.000 euros, subvencionats al 100% per la Diputació de Barcelona. Durant la reforma es modernitzaran i adequaran també les instal·lacions elèctriques, de sanejament i subministrament d’aigua per assolir una millora energètica de l’edifici.

Aquesta actuació, amb una durada prevista d’uns tres mesos, completarà la remodelació d’aquest edifici, amb el nou Casal d’Avis a la planta baixa i el Casal de Joves a la planta superior. L’Ajuntament de Torrelles de Foix confia a poder obrir les portes ben aviat d’aquest nou equipament municipal, una vegada se superi la situació de crisi sanitària del COVID-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: