Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila organitza una campanya de sensibilització sobre el comerç de proximitat

Els comerciants de l’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila han començat una campanya de sensibilització i promoció a les xarxes socials.

La campanya consta d’uns vídeos que es publicaran als perfils de xarxes socials de l’entitat i que vinculen l’activitat comercial a diferents moments lúdics i festius de Vilafranca.
La dinamitzadora de Centre Vila, Yolanda Lezcano, creu que el més important en les circumstàncies actuals és traslladar “missatges positius en tots els àmbits. Malgrat tot reconeix que hi ha preocupació entre els comerciants.
L’associació Centre Vila ha pres mesures de suport als seus associats.
El comerç local està resistint l’embat de la pandèmia, però espera que al mes de maig ja es pugui tornar a pujar la persiana.
En la campanya promocional els Castellers de Vilafranca, els balls de la festa major, els Diables de Vilafranca i les campanyes de promoció i dinamització comercial com el Shopping Night o la Fira Fora Estocs són alguns dels moments escollits per remarcar l’esperit social i festiu de la gent de Vilafranca.
Sota l’eslògan El comerç és vida, el vídeo principal de la campanya s’ha realitzat a partir d’imatges cedides per Penedès Televisió juntament amb imatges dels carrers buits i les botigues tancades a causa de l’emergència sanitària per la Covid-19, i la música cedida pels Diables de Vilafranca. Amb aquesta campanya els comerciants volen definir els eixos que diferencien Vilafranca de les altres capitals de comarca amb el comerç de proximitat com un dels eixos de dinamització dels carrers de la ciutat.
La campanya es complementa amb el sorteig de 500 euros en targetes regal per comprar a les botigues adherides a Vilafranca Comerç un cop s’hagi acabat el confinament. El sorteig es farà entre els seguidors de Vilafranca Comerç a l’Instagram que convidin dos amics a seguir el compte i que expliquin quina és la botiga del Centre Vila que més troben a faltar durant el confinament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: