Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap mort per Covid-19 en les darreres 24 hores a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf ha emès el seu informe diari per actualitzar les dades relatives a la pandèmia del nou coronavirus.

El darrer informe del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf indica que no s’ha registrat cap defunció en les darreres 24 hores a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. A més, s’han produït 3 altes, arribant a un total de 68 al llarg de la pandèmia.

Aquest dimarts hi ha 53 persones ingressades susceptibles de patir la malaltia a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès; dos menys que ahir. El nombre de morts des de l’inici de la pandèmia segueix en 21 persones, les mateixes que ahir dilluns. Pel que fa a les altes, la xifra s’incrementa en tres, amb un total de 68.

Pel que fa al Garraf, segueixen sent 102 els pacients ingressats amb patologies respiratòries, amb cap ingrés en les darreres 24 hores. Malauradament, des d’ahir s’han hagut de lamentar 3 defuncions d’infectats amb Covid-19, i ja són 49 els morts des del començament de la situació d’emergència. D’altra banda, les altes ascendeixen a 166, amb 4 més respecte el darrer informe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: