Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Augmenten els casos confirmats a la Casa dels Avis de Sant Sadurní d’Anoia

En una declaració en vídeo, l’alcalde Josep Maria Ribas ha recordat que el centre ha registrat des de l’inici de la crisi sanitària deu defuncions, cinc de les quals van donar positiu en el test.

Aquest dilluns l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha informat que, amb data dilluns 20 d’abril, s’han comptabilitzats 25 casos positius de contagi a la Casa dels Avis – 17 residents i 8 pel que fa al personal del centre -.

Durant la seva intervenció, Ribas ha informat que dos dels residents han estat traslladats a un centre hospitalari i que s’està pendent de la seva evolució. Des de l’inici de la crisi sanitària, deu persones residents han mort i cinc de les quals s’havia confirmat el contagi per coronavirus.

L’alcalde ha volgut traslladar el condol a totes les famílies, i també ha recordat que l’Ajuntament compta amb el telèfon 938910325 per atendre les necessitats d’aquelles persones o famílies de risc, alhora que ha reiterat l’agraïment a la xarxa de voluntaris que està donant suport durant aquestes setmanes.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: