Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest propers dies s’intensificaran els controls de trànsit per garantir el confinament

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra estan especialment sensibles en el control de desplaçaments per carretera aquesta setmana. I especialment des d’avui i fins dilluns, els dies de major celebració de la tradicional Setmana Santa.

Malgrat els advertiments i l’anunci de sancions, aquests darrers dies s’ha comprovat que hi ha un cert augment de moviment de vehicles. La policia local manté els controls també a peu de carrer, des de que es va fer el decret d’alarma. Es fan unes 20 actes de sanció diàries i ja s’ha arribat a superar les 500.

En el control que s’ha fet aquest matí a la rotonda de l’Avinguda Europa amb la carretera de Vilanova s’han aturat 72 vehicles, dels quals 9 han acabat amb actes de sanció. Un dels casos un cotxe monovolum que a més del conductor portava tres persones assegudes al seient del darrere. Segons havien dit venien de Martorell a comprar a Vilafranca. Han estat sancionats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: