Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dimecres es farà una trobada virtual amb el dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas

Aquest dimecres es farà una trobada virtual amb el dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas

La trobada tindrà lloc a les quatre de la tarda amb les persones participants a l’activitat de “Llegir el teatre” per parlar del text teatral “Sopar amb batalla”.

La sessió, moderada per Valeri Laguna, consistirà en una videoconferència on els integrants de Club de lectura tindran l’oportunitat d’intercanviar opinions amb el seu autor i aprofundir en l’obra que han tingut el privilegi de llegir.
L’activitat és exclusiva per als inscrits a les sessions de “Llegir el teatre” i està organitzada per la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca i el Teatre Cal Bolet de Vilafranca.
L’espectacle Sopar amb batalla amb totes les entrades exhaurides s’havia d’estrenar el dia 24 d’abril, al Teatre Cal Bolet, però a causa del COVID-19 s’ha ajornat al dia 11 de desembre.
Les entrades ja adquirides seran igualment vàlides per a la nova data. Les persones que no puguin assistir a la data reprogramada es retornarà l’import de les entrades. S’informarà del procés de devolució quan es pugui normalitzar el servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: